MakersLink- Makerspace Linköping

På Westmansgatan 47 i Ebbepark, mitt emellan Linköpings citykärna, Mjärdevi Science Park och Linköpings Universitet ligger MakersLink - Makerspace Linköping.

MakersLink är en ideell förening som drivs av entusiaster och medlemmar med målet att att ge alla kreativa, nyfikna och skaparglada Linköpingsbor en plats för samarbete och utbyte av idéer. Vi kom på plats i vår 500 kvm stora lokal i maj 2015 och fyllde snart spacet med verktyg och verksamhet. Vi har för närvarande flera 3D-skrivare, en CNC-fräs, en pelarborr, laserskärare och elektronikbord och drösvis med skaparlust. Hos oss kan du träffa allt från nybörjare inom teknik, konst och hantverk till erfarna ingenjörer och vardagssnillen som lever för smarta vardagshack med sax, såg, programmering och pennor som främsta vapen. Vi är som en påse smågodis. Det finns något för alla smaker.

Grundbulten i makerrörelsen är öppenhet - därför vill vi att MakersLink ska vara en plats där vem som helst ska kunna hitta ett hem för sin kreativitet och få utrymme för att arbeta på egna eller andras projekt. Här delar vi erfarenheter och kunskap, samarbetar eller bara umgås med varandra medan idéer tar form. Lokalen och verksamheten är därför helt dynamisk och formas och förändras utefter de personer som deltar i verksamheten samt de behov som finns och uppstår.

Är du intresserad av att bli medlem i MakersLink? På vår hemsida finns information om planerade öppna kvällar där du kan bekanta dig närmare med lokalen och vad det innebär att vara medlem i MakersLink.

Utrustning

  • 3D-skrivare
  • Snickeriverkstad
  • Symaskin
  • CNC-Fräs
  • Och mycket mer...

Hitta till MakersLink

MakersLink
Makerspace Linköping
Westmansgatan 47
582 16 Linköping

MakersLink på sociala media