Årsmöte 2023

Hej fantastiska makers, kreativa konstnärer och geniala hackers!

Boka lördagen den 18:e november i era kalendrar! Då välkomnar vi er alla till Linköping för den årliga träffen för alla svenska makerspaces, hackerspaces, konstnärskollektiv, game hubs, innovation labs, fablabs och uppfinnarverkstäder. Vi samlas för en dag fylld med kreativitet, lärande, och gemenskap vid Makerspace Linköping, beläget på Fridtunagatan 24.

Anmälan: https://buytickets.at/makersofsweden/1056743

Här är vad du kan förvänta dig:
🚀 MOS-brickan: Kickstarta lördagen med intressanta föreläsningar och öppna diskussioner. Vi öppnar redan kl 9 med guidade turer av vårt makerspace, fika och Open Space (vårt öppna mötesformat om precis det du själv brinner för)
Första föreläsningen börjar kl. 11 om hur generativ AI kan användas i kreativt skapande. Missa inte detta!

🤖 Battlebots Final: Om du föredrar spänning, häng med i finalen av Battlebots som äger rum samtidigt som riksmötet börjar kl. 13:15.

🖥️ Djupdyk i maker-möjligheter: Hemligheterna i Raspberry Pi 5! Dessutom utställning med andra maker-grejer: Arduino, ESP32, etc.

🌎 Makers i andra länder: Maker-kulturen i Sydkorea

🍽️ Dinner with a Stranger: Avsluta dagen med en spännande middag där du får chansen att nätverka och träffa nya vänner!

🎨 Bring Your Own Make: Ta med dig dina egna projekt eller bilder/videos och visa upp dem. Tävla om fina priser från Electrokit!

🎮 Game Jam: Utforska indiespelvärlden genom att besöka Game Jam som pågår hela helgen i samma byggnad.

🏨 Boende: Det finns flera trevliga boenden i närheten, som Valla Vandrarhem, Hilma Winblads Bed & Breakfast, samt Best Western and Hotel.

Anmälan
Glöm inte att anmäla dig på https://buytickets.at/makersofsweden/1056743
För er som reser långt, arrangerar vi en gemensam middag redan kl. 18:00 på fredagen, restaurangdetaljer skickas ut till de anmälda!

Open Space Diskussioner
Parallellt med föredrag och årsmöte, delta i öppna diskussioner kring frågor som engagemang, säkerhet, finansiering och mycket mer i ett ”Open Space” format.

Guidade Visningar
Få en guidad tur i Linköpings Makerspace och lär dig mer om de olika områdena som textilslöjd, 3D-printing, träverkstad, metallverkstad, fräsar och laserskärare.

På lördagen öppnar vi kl. 9:00 för registrering, guidade visningar och en dag full av inspirerande aktiviteter. Ladda upp för en dag fylld med skapande, innovation och fantastiska möten!

Vi ser fram emot att välkomna er till Linköping för en dag som firar gemenskapen och kreativiteten hos Sveriges maker-kultur. Dela gärna detta event med era vänner och kollegor i maker-rörelsen!

Posted in Blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *